Büyükşehirden Bodrum’a Yeni İçme Suyu Hattı

22.10.2018

Muğla Büyükşehir Belediyesi Bodrum İlçesi Ortakent Mahallesinde yaşanan su sıkıntısını gidermek için bölgeye bin 800 metrelik yeni içme suyu hattı yapıyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü, su sıkıntısı yaşanan Bodrum İlçesi Ortakent Mahallesinde yeni içme suyu hattı yapıyor. Bölgedeki hatların eskimesi ve çaplarının küçük olması nedeniyle mahalleye yeteri miktarda su verilememesi nedeniyle vatandaşlar su sıkıntısı yaşıyordu. Bu nedenle incelemelerde bulunan MUSKİ ekipleri hatların yenilenmesine karar verdi. Proje çalışmalarının tamamlanmasının ardından bölgedeki hat çalışmaları başladı. Şu ana kadar 600 metrelik kısım yenilenirken toplamda bin 800 metrelik hat yenilenecek. Çalışmaların 10 gün içerisinde tamamlanıp Mahallenin ihtiyacını karşılayacak olan içme suyu hatları vatandaşların hizmetine sunulacak.