Büyükşehir’den Büyük Destek

14.09.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Destek Kart hizmetiyle bugüne kadar 200 aileye toplam 30 bin 600 TL yardımda bulundu.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlamında önemli hizmetlerinden biri olan ve 22 Temmuz 2015 tarihinde başlattığı “Destek Kart” projesi ile bugüne kadar ihtiyaç sahibi 200 aileye ulaştı ve 30 bin 600 TL yardımda bulundu.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Hacı Koç, Destek Kart hizmeti ile vatandaşların ihtiyacına göregıda, giysi, kırtasiye ve temizlik ihtiyaçlarını pos cihazı olan her yerden karşılayabildiğini söyledi ve  ihtiyaç sahibi vatandaşlara hızlı, güvenilir, düzenli destek verdiklerini söyledi. Hacı Koç; “22 Temmuz tarihinde başlatmış olduğumuz Destek Kart projesi ile ihtiyaç sahibi 200 ailemize 30 bin 600 TL yardımda bulunduk. Destek Kart, 150-250 TL limiti olan, Muğla ili genelinde Büyükşehir Belediyesi’ne müracaat eden, sosyal inceleme görevlilerinin incelemesinden sonra sosyal yardım almasına karar verilen ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza veriliyor.  Vatandaşlarımız Muğla Büyükşehir Belediyesi Destek Kart ile pos cihazı bulunan her yerden gıda, giysi, kırtasiye ve temizlik ihtiyaçlarını karşılayabiliyor. Destek Kart ile, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza sabit koliler veya evlerine kömür yardımı yapmak yerine daha çağdaş bir yöntemle sosyal yardımda bulunuyoruz. Şahsın kendi ihtiyacına göre ve hiç kimsenin haberi olmadan yanlarında oluyoruz. Muğla il genelinde Destek Kart hizmetimiz devam edecek” dedi.