Büyükşehir’den Dünya Çevre Günü Etkinliği

03.06.2016

Muğla Büyükşehir Belediyesi, 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nü çeşitli etkinliklerle kutlayacak.

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Marmaris, Menteşe ve Ula ilçelerinde Dünya Çevre Günü’nde çeşitli etkinlikler düzenlenecek. 5 Haziran Pazar günü Ula İlçesi Akyaka Mahallesinde saat; 15.00’da başlayacak etkinlikler kapsamında, fide dağıtımı, oyunlar, canlı heykel, fotoğraf standı, çevre dostu çanta ve promosyon dağıtımları yapılacak. 6 Haziran Pazartesi günü Menteşe İlçesi Sınırsızlık Meydanında düzenlenecek etkinlikler de ise branda boyama, atık orkestrası, fide dağıtımı, canlı heykel gösterileri yapılacak. Dünya Çevre Günü etkinliklerinin son gününde ise 07 Haziran Salı günü Marmaris İlçesi Türkmenistan Parkı’nda atık orkestrası, fide dağıtımı, canlı heykel, çevre dostu çanta ve promosyon dağıtımları gerçekleştirilecek.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Aylin Giray, Dünya Çevre Günü kapsamında düzenlenecek bu anlamlı etkinliklere tüm vatandaşları davet etti.