Büyükşehir’den “Engelleri Sporla Aşalım Şenliği”

04.12.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlemeye devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından 5 Aralık 2015 tarihinde saat; 11.00’da Menteşe İlçesi Düğerek Sosyal Tesisleri ve Spor Salonunda “Engelleri Sporla Aşalım Şenliği” düzenlenecek. Şenlik, il genelinden çok sayıda engelli grubun katılımı ile gerçekleştirilecek.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkan V. Ali İnan konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Düzenleyeceğimiz “Engelleri Sporla Aşalım Şenliği” ile tüm engel grupları arasında dayanışmayı ve kaynaşmayı sağlamak öncelikli amacımız. Şenliğimize tüm halkımız davetlidir.”