Meclis Canlı

Büyükşehir’den Gazeller’e Spor Tesisi


23.05.2016



Muğla Büyükşehir Belediyesi Menteşe İlçesi Gazeller Mahallesi’nde yapımını tamamladığı Gazeller Halı Sahası’nın açılışını Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ün katılımıyla gerçekleştirdi.



Muğla Büyükşehir Belediyesi, Muğla ili genelinde gerçekleştirdiği spor yatırımlarına devam ediyor. Menteşe İlçesi Bülent Akça Sentetik Futbol Sahası, Datça İlçesi Cumalı Halı Sahası, Dalaman İlçesi Ege Mahallesi’ne 2 adet Açık Tenis Kortu           kazandıran Muğla Büyükşehir Belediyesi Menteşe İlçesi Gazeller Mahallesi’ne de 168 bin 445 TL yatırımla halı saha yapımını gerçekleştirdi.



Gazeller Mahallesi Muhtarı Yücel Çiçek, Muğla Büyükşehir Belediyesi hizmetlerinden çok memnun olduklarını, Büyükşehir Belediyesi’nin mesafe gözetmeden 60 km uzaklıktaki bir mahalleye yaptığı yatırım ve spor tesisi için Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ettiğini söyledi.



Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkan V. Ali İnan, Muğla ili genelinde spor yatırımlarına devam ettiklerini, 168 bin TL yatırımla Gazeller ve çevre köyler Taşlı, Muratağa, Avcılar, Yörükoğlu, Fadıl’a hizmet edecek bir tesisi Muğla’ya kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Ali İnan; “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün; “Ben Türk gencinin spor yaparak güçlü olmasını isterim.” Sözünde belirttiği gibi gençliğimizin spor yapması için çalışmalar yapıyoruz. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı’mız Dr. Osman Gürün’ün bizlere verdiği destek ve güç ile Muğla’ya spor yatırımlarımız devam edecek.” dedi.



Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin Muğla ili genelinde birçok alanda hizmet verdiğini, Menteşe İlçesi Gazeller Mahallesi’ne yapılan halı sahanın da bunun en güzel örneği olduğunu söyledi. Bahattin Gümüş; “Muğla Büyükşehir olunca uzak olan köylerde hizmetlerin gelmesi açısından sıkıntı yaşanabilir endişesi vardı. Şimdi Büyükşehir Belediyesi’nin evde bakım ekibi, MUSKİ gibi birçok hizmeti köylerimize ve mahallerimize anında ulaşıyor. Bugün Menteşe ilçesi Gazeller Mahalle’mize Büyükşehir Belediye’miz tarafından yapılan halı sahanın açılışında beraberiz. Bu hizmette emeği geçen başta Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı’mız Dr. Osman Gürün olmak üzere herkese teşekkür ediyorum.” dedi.



“Muğla’ya Her Alanda En İyi Hizmeti Vermek İçin Çalışıyoruz”

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin vatandaşlarından aldığı güç ve destekle Muğla genelinde hizmet ve yatırımlara devam ettiğini, Gazeller Mahallesi’ne yapılan ve civar mahallelerinde yararlanacağı spor tesisinin vatandaşların bir araya gelmesi, birlikte takım olarak mücadele etmesi açısından da önemli olduğunu söyledi. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Muğla Büyükşehir Belediyesi olarak kısa sürede bütün alanlarda organizasyon ve yapılanmamızı tamamladık. Sizlerden aldığımız güç ve destekle Muğla genelinde hizmet veriyor, yatırım yapıyoruz. 2016 yılında Muğla genelinde 900-1000 km yol çalışması için 100 Milyon TL bütçe ayırdık. Dönemimizin sonunda sorumluluk alanımızda bütün yollar standartlara uygun hale gelecek. Ulaşım alanında yeni araçlar ve kooperatiflerin dönüşümü ile Muğla’da ulaşımda belirli bir düzen ve disiplin sağladık. MUSKİ Muğla genelinde aktif ve etkin çalışması ile kısa sürede sizlerin memnuniyetini kazandı. Muğla’ya en iyi hizmeti vermek için çalışıyoruz. Gazeller Mahallesi’ne yaptığımız bu spor tesisinde vatandaşlarımız bir araya gelecek, konuşacak, birlikte mücadele edecek ve bu tesisten diğer mahallelerimizde yararlanabilecek. Ülke olarak sevgiye, barışa, birlikte olmaya her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Sporda bizleri bir araya getiren unsurlardan biri. Muğla’da farklı alanlarda spor yatırımlarımıza ve spor kulüplerimize destek olmaya devam edeceğiz.” dedi.



Muğla Büyükşehir Belediyesi Gazeller Mahallesi Halı Saha açılışına Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Alban, Muğla Muhtarlar Birliği Derneği Başkanı Şükrü Arık, Muğla Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Ayrıca Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’ün de forma giydiği takımlar halı sahanın açılışında kısa bir maç yaptı.