Meclis Canlı

Büyükşehir’den “Güvenli ve Modern Yollar” İçin Bir Adım Daha


26.08.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi yetki ve sorumluluk alanında bulunan yolları daha güvenli ve modern hale getirmek için yaptığı çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, Fethiye İlçesi Karaçulha Mahallesinde asfalt depolama tesisinin yapımını tamamladı. Fethiye ve Seydikemer İlçelerine bağlı mahalle ve bağlantı yollarının asfalt sathi kaplaması, bakım ve onarım çalışmalarının daha hızlı ve etkin bir şekilde yapılması amacıyla kurulan asfalt depolama tesisinde 1 adet 60 ton kapasiteli astar kazanı, 2 adet 60 ton kapasiteli asfalt kazanı, 1 adet 1.000.000 Kcal kızgın yağ kazanı ve 1 adet 10 ton kapasiteli kal-yak kazanı bulunuyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Hida Kılıç konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Fethiye İlçemizde yapımı tamamlanan asfalt depolama tesisi ile güvenli yollar için sürdürdüğümüz çalışmaları daha kısa sürede tamamlama imkanına sahip olacağız. Muğla İli genelinde Büyükşehir Belediyemizin yetki alanındaki yollarda ekiplerimizin yaptığı asfalt sathi kaplama, bakım ve onarım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.”