Mugla Logo
TR
|
EN

Gürültü

Muğla Büyükşehir Belediyesi olarak, Dalaman, Datça, Kavaklıdere, Köyceğiz, Menteşe, Seydikemer, Ula ve Yatağan ilçelerinde, çevresel gürültü denetimleri kapsamında yetkili kurum olarak görev yapmaktayız.

Eğlence yerleri, işletmeler ve benzeri kaynaklardan kaynaklanan çevresel gürültüye ilişkin şikâyetlerinizi, 7 gün 24 saat boyunca hizmet veren 444 48 01 Çağrı Merkezimiz üzerinden bize iletebilirsiniz.

Gelen başvurular, ilgili birimlerimizce kayıt altına alınarak değerlendirilmekte ve gerekli denetimler yapılmaktadır.

📞 444 48 01 – Muğla Büyükşehir Belediyesi Çağrı Merkezi
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Büyükşehir’den Halk Müziği Konseri


14.04.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından “Üç Ayak” adlı Halk Müziği konseri düzenlenecek.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen konser 16 Nisan Perşembe günü saat 20.30’da Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezinde yapılacak. “Üç Ayak” adlı Halk Müziği Konserinde Ertan Tekin, Şeyhmus Fidan ve Ercan Kılkıl sahne alacak.

Konserde sahne alacak sanatçılar, 30 yıldır biriktirdiklerini, gördüklerini ve hissettiklerini paylaşacakları bu özel konsere tüm vatandaşları davet ettiklerini söylediler.