Büyükşehir’den Hastanelerde Çalışan Sağlık Görevlilerine Ücretsiz Servis

19.03.2020

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Koronavirüs salgını sürecinde il genelinde bulunan hastanelerde çalışan sağlık görevlilerini özel servislerle hastanelere ücretsiz taşıyacak.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Koronavirüs vakasına karşı tedbirlerini en üst seviyeye çıkardı. Bu kapsamda Muğla Büyükşehir Belediyesi Koronavirüs salgını sürecinde il genelinde bulunan hastanelerdeki sağlık görevlilerini özel servislerle hastanelere ücretsiz olarak taşıyacaklarını duyurdu.

Konu ile ilgili Muğla Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Virüsün çıktığı ilk günden bu yana vatandaşlarımızın sağlığı için gece gündüz demeden fedakarca mücadele eden kıymetli sağlık çalışanlarımız için ilçelerimizde oluşturduğumuz güzergahlardan çalıştıkları hastanelere ücretsiz servislerle ulaşım hizmetleri sağlanacaktır.”

SAĞLIK PERSONELİNİ HASTANELERE ÜCRETSİZ TAŞIYAN SERVİS ARAÇLARININ HAFTAİÇİ VE HAFTASONU SEFER HAREKET SAATLERİ

İlçelerdeki güzergahlar aşağıdadır;