Büyükşehir’den Havayolu ile Cenaze Nakil Hizmeti

20.08.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşların acılı ve kederli günlerinde de yanında olmaya devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Bodrum-Milas ve Dalaman Havaalanlarından tek yönlü olarak 46 uçuş noktasına havayolu ile cenaze nakil işlemi için Türk Hava Yolları ile sözleşme imzaladı. İmzalanan sözleşme kapsamında ihtiyaç sahibi vatandaşların vefat eden yakınları daha kısa sürede ve ücretsiz olarak uçaklarla memleketlerine ulaştırılacak. İhtiyaç sahibi vatandaşlar, Mezarlıklar Şube Müdürlüğü’ne 444 48 01/6 numaradan ulaşarak bu hizmetten yararlanabilecekler.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Hacı Koç, vatandaşların özellikle acılı ve kederli günlerinde de yanlarında olduklarını ve bu tarz kolaylıklar sağlayan hizmetlerin devam edeceğini söyledi. Hacı Koç; “Büyükşehir Belediyesi olarak sürdürdüğümüz sosyal projelere bir yenisini daha ekledik. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın vefat eden yakınlarını ücretsiz ve daha kısa sürede memleketlerine ulaştırmak için Türk Hava Yolları Kargo Daire Başkanlığı Bodrum Satış Müdürü Turan Yardımcı ile  sözleşme imzaladık. Vatandaşlarımıza kolaylık sağlayacak hizmetler için özveriyle çalışıyoruz.” dedi.