Büyükşehirden Hayata Renk Lazım Projesi

29.11.2018

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan “Hayata Renk Lazım” projesi Seydikemer Eşen Cezaevinde sergilenecek olan Bize Gülmek Lazım 2 tiyatro oyunu ile başlıyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesinin sosyal belediyecilik alanında gerçekleştirdiği hizmetlere bir yenisini daha ekliyor. Hayata Renk Lazım Projesi kapsamında Büyükşehir Konservatuvarı Tiyatro Topluluğu tarafından ilk olarak Seydikemer Eşen Cezaevinde 30 Kasım’da, Dalaman Açık Cezaevinde 3 Aralık’ta komedi türündeki Bize Gülmek Lazım 2 tiyatro oyunu sergilenecek.

Hayata Renk Lazım Projesi ile yapılacak etkinliklerle çocuklar, kadınlar, yaşlılar ve engelliler başta olmak üzere özellikle kırsal bölgelerimizde yaşayan ve kültürel etkinliklere ulaşma, katılma imkânı olmayan vatandaşlara kültür ve sanat hizmetlerinin ulaştırılması amaçlanıyor.