Büyükşehir’den “Herkes İçin Spor ve Rekreasyon” Konferansı

23.11.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi, 7’den 70’e herkesin spor yapabilmesi için çalışmalar yapmaya ve projeler üretmeye devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı, ofis egzersizleri, yaşam kalitesini yükseltmek ve rekreasyon faaliyetlerine dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak amacıyla “Herkes İçin Spor ve Rekreasyon” konferansı düzenliyor. 25 Kasım 2015 tarihinde saat;16.00’da Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenecek konferansın konuşmacılığını “Herkes İçin Spor Federasyonu” Başkanı Prof. Dr. Erdal Zorba yapacak.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkan V. Ali İnan, konferans ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Düzenlenecek konferans ile katılımcıların kendi hayatlarına dair önemli notlar alacağına inanıyorum. 25 Kasım 2015 tarihinde Saat: 16:00 da Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenecek “Herkes İçin Spor ve Rekreasyon” konferansına tüm vatandaşlarımız davetlidir.”