Büyükşehir’den ‘İleri Seviye Yol ve Kavşak Projelendirme Eğitimi’

21.05.2021

Muğla Büyükşehir Belediyesi teknik personeline yönelik ‘İleri Seviye Yol ve Kavşak Projelendirme Eğitimi’ veriliyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi teknik personeline Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) 2020 yılı Teknik Destek Programı kapsamında desteklenen ‘İleri Seviye Yol ve Kavşak Projelendirme Eğitimi’ veriliyor.

13 oturumda tamamlanacak olan eğitim programında teknik personele, yol ve yol kullanıcılarının özellikleri, yol güzergahı, görüş mesafeleri, yatay kurplar, profil ve düşey kurplar, trafik hacmi ve trafik akımı, drenaj ve kavşaklar konularını içeren eğitimler veriliyor. Eğitimle birlikte Büyükşehir Belediyesi personelinin proje üretme kapasitesi, verimliliğini arttırmak, Muğla Büyükşehir Belediyesinin planlama, proje geliştirme/uygulama ve yenilikçi hizmet kapasitesini arttırılması amaçlandı.