Büyükşehir’den Kadınlara Online Nakış Kursu

23.02.2021

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Dünya’da Türkiye genelinde etkili olan Koronavirüs (COVID-19) salgını nedeniyle evde bulunan kadınlara yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi’nde oluşturulan dijital sanat atölyesinde kadınlara yönelik online sanat eğitimleri veriliyor.

Dijital sanat atölyesinde online olarak devam eden çalışmalar kapsamında kadınlara nakış eğitimi verildi. Kadınların teknik ve malzeme bilgilerini öğrendikten sonra diledikleri deseni tasarlayarak dekoratif pano, çanta gibi çeşitli çalışmaları yapmaları sağlanıyor.

Online nakış eğitimlerinden yararlanmak isteyen vatandaşların Büyükşehir Belediyesi Çağrı Merkezi numarası 444 48 01 nolu telefondan iletişime geçmeleri yeterli olacak.