Büyükşehir’den Kötekli’de Pilates ve Aerobik Kursu

14.03.2016

Muğla Büyükşehir Belediyesi, “Sağlığımız İçin Spor Yapıyoruz” projesi kapsamında başlattığı ücretsiz kurslara bir yenisini daha ekledi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından Menteşe İlçesi Kötekli Mahallesinde açılan Pilates ve Aerobik kursu haftanın dört günü kadınlara hizmet veriyor. Kötekli Mahallesi Kiraz Spor Salonu’nda uzman antrenör eşliğinde verilen Pilates ve Aerobik kursu, Pazartesi, Çarşamba, Cuma ve Cumartesi günleri 10.30 ile 11.30 saatleri arasında olup yeni kayıtlar da devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkan V. Ali İnan, konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Sporu bir yaşam biçimi haline getirmek hedefiyle başlattığımız “Pilates ve Aerobik” kursuyla kadınlarımız hem stresi iyi yönetmeyi öğrenerek yaşam kalitelerini yükseltecek hem de vücut esnekliğini geliştirip genç kalmayı başaracaklar. Kursumuza tüm sporseverleri bekliyoruz.”