Meclis Canlı

Büyükşehirden Küçükler İçin Puzzle Büyükler İçin Bulmaca


07.05.2020


Muğla Büyükşehir Belediyesi 13 ilçede koronavirüs salgını dolayısıyla evlerinde kalmak zorunda kalan çocuklar için puzzle ve boyama kitabı, 65 yaş üstü vatandaşlar için de bulmaca kitabı dağıttı.

Türkiye’yi etkisi alan koronavirüs salgını dolayısıyla çocukların, 20 yaş altı gençlerin ve 65 yaş üstü vatandaşların sokağa çıkma yasağı devam ediyor. Muğla Büyükşehir Belediyesi bir yandan koronavirüs salgını ile mücadelesini sürdürürken diğer yandan evlerinde kalma zorunluluğu olan vatandaşları da unutmadı. Evlerinde kalmak zorunda kalan çocuklar için puzzle ve boyama kitabı, 65 yaş üstü vatandaşlar için de bulmaca kitabı dağıtımına başladı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri 4 Mayıs’ta Köyceğiz, 5 Mayıs Milas ve Fethiye’de 6 Mayıs tarihinde de Yatağan ilçesinde  puzzle, boyama kitabı ve bulmaca kitabı dağıtımı gerçekleştirdi. Ekipler 7 Mayıs Perşembe günü Menteşe ilçesinde halk pazarında, Dalaman’da ve Marmaris’te dağıtımlarını sürdürdü. Ekipler 8 Mayıs Cuma günü Bodrum, Kavaklıdere, Ula, Ortaca, Seydikemer ve Datça ilçelerinde dağıtımlarını sürdürecek.