Büyükşehir’den Kurum Kültürü Eğitimi

13.10.2016

Muğla Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından Büyükşehir Belediyesi, MUSKİ ve ilçe belediye personeline yönelik “Kurum Kültürü” konulu seminer gerçekleştirildi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen ve 3 saat süren seminere Muğla Büyükşehir Belediyesinden 66, MUSKİ’den 30, Datça Belediyesi, Köyceğiz Belediyesi ve Menteşe Belediyesi’nden 38 kişi olmak üzere toplam 134 personel katıldı. Eğitmen Dr. Aslı Karataş’ın katkıları ile düzenlenen seminerde kurum kültürünün unsurları ve özellikleri, güçlü ve zayıf kurum kültürleri, kurumsal kültürün temelini oluşturan olgular, kurumsal kültürü etkileyen başlıca faktörler, kurum kültürünün yansıdığı alanlar ve kurumsal davranış hakkında katılımcılar bilgilendirildi.