Büyükşehir’den Nisan Ayında Karla Mücadele Çalışmaları

24.04.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, mevsim sıcaklıklarının düzelmesine rağmen kar nedeniyle kapanan yolları açmaya devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, hava sıcaklıklarının artmasına rağmen yaşanan kar yağışları ile birlikte kapanan yolları ulaşıma açtı. Ekipler, Kavaklıdere İlçesi Gökçukur mevkiinde kar yağışı nedeniyle kapanan yolları güvenli bir şekilde tekrardan ulaşıma açtı ve kar altında kalan aracı hasarsız bir şekilde çıkararak sahibine teslim etti.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Hida Kılıç çalışmalarla ilgili değerlendirmesinde şunları söyledi; “ Daire Başkanlığımıza bağlı ekiplerimize, hangi şikayet gelirse gelsin vatandaşımızın mağdur olmaması için var gücüyle çalışıyor, kar mücadelesi ve buna dönük şikayetler bu aylarda bizi şaşırtan şikayetler, ama hangi aylarda olursa olsun Daire Başkanlığımız ve ekiplerimiz vatandaşlarımızın her türlü şikayetlerini çözmeye devam ediyor.” dedi.