Büyükşehir’den Okullara Kitap Yardımı

30.03.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Muğla İli genelinde bulunan İlk ve Ortaöğretim okullarına kitap yardımında bulunmaya devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından Ula Gökova Salih Güneyman İlköğretim okuluna 200 adet kitap yardımı yapıldı. Okulun Ali Sazaklı Kütüphanesine yüz temel eserden oluşan kitaplar teslim edildi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkan Vekili Hasan Basri Yücedağ yapılan kitap yardımı ile ilgili şunları söyledi; “Yaptığımız kitap yardımları ile çocuklarımızın erken yaşta kitap okuma alışkanlığı kazanması ve okuyan bir nesil yetiştirmek için çalışıyoruz. Muğla İli genelinde bulunan okullarımıza kitap yardımı yapmaya devam edeceğiz.”