Meclis Canlı

Büyükşehirden Ortaca ATA Sanayi Sitesine İçme Suyu Hattı


16.12.2020


Muğla Büyükşehir Belediyesi Bölgenin en büyük sanayi sitelerinden biri olan ATA sanayi sitesinin genişleyen ve yeni işletmeleri açıldığı bölgelerine içme suyu hatları yaptı.

İl genelinde vatandaşlara sağlıklı ve kesintisiz su sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdüren Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri içme suyu hattı olmayan bölgelere yeni şebeke hatları yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda Ortaca İlçesinde çalışma gerçekleştiren ekipler bölgeye yeni içme suyu hattı yaptı.

Her Geçen Gün Büyüyen Sanayi Sitesine Yeni İçme Suyu Hatları Yapıldı

MUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından Bölgenin en büyük sanayi sitelerinden biri olan ve her geçen gün büyümeye devam eden ATA sanayi sitesinde işletme sayısının artması ve özellikle Üniversite bölgesine doğru genişlemesi nedeniyle içme suyu hattı bulunmayan bölgelerde şebeke çalışması başlatıldı. 6 kişilik bir ekip ve 2 iş makinasıyla yapılan çalışmalar yaklaşık 15 gün içinde tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu. 2 ayrı sokakta yapılan içme suyu şebekesine abonelik için vatandaşların başvuruları sürerken başvuru sahiplerinin işlemleri hızlı bir şekilde tamamlanıyor.