Büyükşehir’den Otoparklara Sıkı Denetim

06.08.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi yetki ve sorumluluk alanında bulunan otoparklarda denetimlerine aralıksız devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı Zabıta Trafik Denetim Amirliği ekipleri, Muğla İli genelinde bulunan otoparklarda denetimlerini sürdürüyor. 5216 sayılı Büyükşehir Belediyesi kanunun 7.maddesine göre otoparkların denetim ve kontrollerini yapan Zabıta Trafik Denetim Amirliği ekipleri, denetimlerde Büyükşehir Belediyesinden alınan otopark ruhsatları, Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığından alınan fiyat tarifesinin olup olmadığı ve fiyat tarifesine uyulup uyulmadığı hususlarında incelemeler yaptı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Şevket Gülen konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Haksız kazanç elde etmek için trafik ve ulaşımı tehlikeye atan ruhsatsız otoparklarla mücadelemiz kararlıkla devam ediyor. Vatandaşlarımızın bu tarz otoparklara fahiş fiyat ödemelerinin önüne geçmek için denetim ve kontrollerimiz düzenli aralıklarla devam edecek.”