Büyükşehir’den ‘Personel Mevzuatı’ ve ‘Disiplin İşlemleri’ Eğitimi

16.04.2018

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Büyükşehir Belediyesi, MUSKİ ve İlçe Belediye personeline yönelik “Personel Mevzuatı ve Disiplin İşlemleri” konulu eğitim programı düzenlendi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen eğitim programına, Büyükşehir Belediyesi personelinin yanı sıra MUSKİ ve İlçe Belediyelerin de personeli katıldı. Eğitim programı boyunca katılımcılara personel istihdam yöntemleri, belediyelerde norm kadro uygulaması, memurların hakları, ödev ve sorumlulukları, memurların mali ve sosyal hakları, memurların görevde yükselmesi, disiplin uygulamaları ve belediyelerde etik davranış ilkeleri konularında bilgiler verildi. Katılımcıların konu hakkında sorularının cevaplandırılmasının ardından eğitim programı sona erdi.