Meclis Canlı

Büyükşehir’den Personeline Resmi Yazışma Eğitimi


25.12.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı, personele yönelik hizmet içi eğitim seminerleri düzenlemeye devam ediyor.

İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından Büyükşehir Belediyesi ve MUSKİ personeline “Resmi Yazışmalarda Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” konularında eğitim programı düzenlendi. Eğitim Şube Müdürü Zerrin Kılınç tarafından verilen eğitimde yönetmelikte geçen resmi yazışma kuralları ile sayı, tarih, antet, muhatap, ilgi, hiyerarşi, dağıtım, ek, imza ve olur gibi resmi yazışma unsurları hakkında personele bilgiler verildi. Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirilen eğitim seminerine toplam 180 personel katıldı.



Muğla Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Ali Zağlı, hizmet içi eğitim semineri ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Muğla Büyükşehir Belediyesi personelleri olarak bizler resmi yazışmayı yönetmeliğine uygun olarak yapmalıyız. Bir kurumun resmi yazışma kültürü kurumun imajı bakımından büyük önem arz etmektedir.”