Büyükşehir’den Plajlarda Turizm ve Spor Etkinlikleri

27.07.2016

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Dalaman Belediyesi’nin işbirliğiyle ‘Plajlarda Turizm ve Spor Etkinlikleri’ düzenleniyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanı tarafından organize edilen etkinlikler 29- 31 Temmuz 2016 tarihleri arasında Dalaman Sarsala Koyu’nda gerçekleştirilecek. 29 Temmuz 2016 Cuma günü saat 16.00’da resmi açılışla başlayacak olan Plajlarda Turizm ve Spor Etkinlikleri’nde Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Dalaman Belediyesi tarafından katılımcılara promosyon hediyeler dağıtılacak.

Etkinlikler kapsamında Plaj Voleybolu Turnuvası, Deniz Dibi ve Plaj Temizliği, Anket Çalışması, Resim Etkinlikleri, Turizm ile İlgili Tanıtım Sunumları, Plajlarda Fiziksel Aktiviteler yapılacak. Plajlarda Turizm ve Spor Etkinlikleri 31 Temmuz 2016 Pazar günü saat 17.00’da yapılan kapanış töreniyle sona erecek.