Büyükşehir’den Sabah Sporu

05.06.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Kışla Parkı açık alanında hafta içi her gün sabah sporu etkinlikleri düzenliyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı’nın 8 Mayıs tarihinde başlayan sabah sporu etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Kışla Parkı açık alanında hafta içi her gün sabah 08.00 ile 09.30 saatleri arasında Rekreasyon Uzmanı ve Antrenör eşliğinde düzenlenen sabah sporu etkinliklerine vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkan V. Ali İnan konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Güne sağlam bir psikoloji ile başlamak, kan dolaşımını hızlandırmak, yağ yakımını erken başlatmak, mutluluk hormonu salgılamak ve kendimize zaman ayırmak için hafta içi her gün sabah 08:00 ile 09:30 arası yapılan ‘ Sağlığımız için spor yapıyoruz ‘ etkinliğimize bütün halkımız davetlidir.”