Büyükşehir’den Sağlık Yatırımlarına Destek

29.03.2016

Muğla Büyükşehir Belediyesi, il genelinde yapılan sağlık yatırımlarına bugüne kadar toplam 155 bin TL destek verdi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, 6360 sayılı kanun uyarınca tüzel kişiliği kaldırılan İl Özel İdareleri tarafından yapılan eğitim ve sağlık yatırım projelerinin gerçekleşmesi için bugüne kadar 155 bin TL’lik yatırım desteği verdi. Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Yatağan, Menteşe ve Milas ilçelerindeki Sağlık Evi, 112 Acil ve Aile Sağlığı Merkezlerinin bakım, onarım ve tadilat işlerini gerçekleştirdi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Hacı Koç, Muğla’daki eğitim ve sağlık yatırımlarına 6360 sayılı kanun gereğince ilgili Bakanlıkların planlamaları esas alınarak destek verdiklerini söyledi. Koç; “ Yatağan, Menteşe ve Milas ilçelerimizdeki Sağlık Evleri, 112 Acil ve Aile Sağlığı Merkezlerinin bakım, onarım, garaj yapımı ve kalorifer tesisatlarının yapım işleri için bugüne kadar 155 bin TL destek verdik. İl genelinde yapılacak eğitim ve sağlık yatırımlarına kanun ve yönetmeliklerin bize verdiği yetkiler doğrultusunda destek vermeye devam edeceğiz.” dedi.