Meclis Canlı

Büyükşehir’den Sokak Basketbolu Turnuvası


05.04.2016



Muğla Büyükşehir Belediyesi, 9 Nisan 2016- 19 Mayıs 2016 tarihleri arasında 13 İlçede gerçekleştirilecek Sokak Basketbolu (Streetball) Turnuvası düzenliyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Sokak Basketbolu(Streetball) Turnuvası, “Hedefimiz Bir Muğla Bir” sloganı doğrultusunda 13 ilçede gerçekleştirilecek. 9 Nisan’da Fethiye İlçesinde başlayacak olan turnuva; 10 Nisan Seydikemer, 16 Nisan Dalaman, 17 Nisan Ortaca, 24 Nisan Köyceğiz, 30 Nisan Datça ve Yatağan, 1 Mayıs Marmaris, 7 Mayıs Ula ve Kavaklıdere, 8 Mayıs Menteşe, 14 Mayıs Bodrum, 15 Mayıs Milas ve en son olarak 19 Mayıs 2016 tarihinde Menteşe ilçesinde yapılacak final müsabakalarıyla sona erecek.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkan V. Ali İnan, konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Muğla ilçelerini kapsayan Sokak Basketbolu Turnuvası ilimizde ilk defa düzenleniyor.  Muğla Basketbol İl Temsilciliği’nin de desteğiyle gerçekleştirilecek turnuvamıza gençlerimizin şimdiden yoğun ilgi gösterdiğini görmekteyiz. Amacımız ilimizde basketbol sporunun yaygınlaşmasına destek olmak ve yıl içerisinde daha fazla turnuva yaparak gençlerimizin ve çocuklarımızın gelişimlerine katkıda bulunmaktır.” dedi.