Büyükşehir’den Tuzabat ve Ören’e 285 Bin TL’lik Yatırım

09.11.2016

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Milas’ın Tuzabat ve Ören Mahallerinde halı saha yapımına başladı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm ve Gençlik Spor Dairesi Başkanlığı tarafından Milas’ta yapılacak olan Halı Sahaların 100 (yüz) gün içerisinde bitirilmesi planlanıyor.

Tuzabat Mahallesinde 30x50, Ören Mahallesinde 20x40 ebatlarında yapılacak olan halı sahalar 22.09.2016 tarihinde yapılan ihaleyi alan Rota Group Spor Tic. Ltd. Şti. tarafından 285 Bin 560 TL’lik bedelle yapılacak.

Spor tesisi yatırımlarının 2016 programı çerçevesinde devam ettiğini söyleyen Turizm, Gençlik ve Spor Dairesi Başkan V. Ali İnan ‘İl genelinde başta genç nüfus olmak üzere her yaşta vatandaşımızın spora ilgisini arttırmak sağlıklı yaşama destek olmak için spor faaliyetleri ve spor tesisi yapmaya devam ediyoruz ’ ifadelerini kullandı.