Büyükşehir’den Üç İlçede Üç Konser

11.07.2017

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından 5-6 ve 7 Temmuz tarihlerinde Datça, Ortaca ve Köyceğiz ilçelerimizde düzenlenen “Yenimahalle Tubil Ekibi & Nilgün Kızılcı Konseri” büyük beğeni topladı.

İlk olarak 5 Temmuz’da Datça Amfi Tiyatro’da, 6 Temmuz’da Ortaca Tuhafiye Pazar Yeri’nde vatandaşlarla buluşan Yenimahalle Belediyesi Halk Dansları Ekibi ve Nilgün Kızılcı, 7 Temmuz’da Köyceğiz Pazar Yeri’nde sahne aldı. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği konserler, üç ilçede de keyifli anların yaşanmasına sahne oldu.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada ;Yaz aylarının gelmesi ile birlikte Muğla’da, güzel havanın ve doğanın iç içe geçtiği açık alanlarda etkinliklerin artarak devam edeceği belirtildi.