Büyükşehir’den Ücretsiz İnternet Hizmeti

08.01.2017

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin 13 ilçede sağlamayı hedeflediği ücretsiz kablosuz internet hizmeti Menteşe’deki noktalarla başladı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin gündelik hayatta yoğun olarak kullanılan mobil cihazlar için ücretsiz kablosuz internet hizmeti başladı. İlçelerde kalabalık meydanlar ve belediyeye ait toplu kullanım alanlarında verilmesi planlanan hizmet ilk olarak Menteşe Sınırsızlık Meydanı ve Kötekli Yoğurtçu Parkı’nda başlatıldı.

Sınırsızlık Meydanı ve Kötekli Yoğurtçu Parkı’nda bulunan ücretsiz kablosuz internet hizmetinden faydalanabilmek için Muğla Büyükşehir Belediyesi giriş ekranına “isim-soyisim ve cep telefonu” bilgilerini girerek, telefonlarına gelen SMS şifresi ile doğrulama yapılması gerekiyor.

İlk etapta Menteşe ilçesinde iki noktada aktif hale getirilen ücretsiz internet hizmet noktalarının 13 ilçede hizmete girmesi için çalışmalar sürdürülüyor.