Meclis Canlı

Büyükşehir’den Uluslararası Yüzme Yarışlarına Destek


12.10.2016



Muğla Büyükşehir Belediyesi, 07-09 Ekim 2016 tarihleri arasında Marmaris İlçesinde gerçekleştirilen Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası’na destek verdi.



Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı personeli Tercüman Cihan Bulut ve Antrenör Melih Ede tarafından şampiyonanın birinci günü sporculara Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin hediyeleri verilirken ikinci günü yapılan ödül töreninde ise dereceye giren sporculara Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan madalyalar takdim edildi. Uluslararası Yüzme Federasyonu’nun ilk kez 2011 yılında Çin’in Şangay kentinde gerçekleştirilen Dünya Yüzme Şampiyonasında başlattığı bir açık su yüzme disiplini olan ''Uluslararası Aquamasters Audi Team Event / Takım Yarışı'' bu yıl ülkemizde ilk olarak Marmaris İlçesinde yapıldı.



Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkan V. Ali İnan, “Turizmin yaz sezonu dışına taşındığı bu günlerde gerçekleştirilen spor turizmi çalışmalarını destekliyoruz ve desteklemeye de devam edeceğiz. 700 sporcu ve ailesinin katıldığı Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası’nda destekçi olarak yer almaktan son derece mutluyuz” dedi.