Büyükşehir’den Yatağan’a Dev Yatırım

24.08.2017

Muğla Büyükşehir Belediyesi, spor yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor. Büyükşehir Belediyesi Yatağan İlçesine 5 milyon 981 Bin TL’lik yatırımla Açık Yüzme Havuzu ve Spor Merkezi yapımına başlıyor.

Yatağan İlçesi Akyol Mahallesi'nde 7114,79 m²’lik alana yapılacak olan Açık Yüzme Havuzu ve Spor Merkezi için yüklenici firma ile sözleşme imzalandı. Yapılacak tesiste, 25×33 m²’lik yüzme havuzu, Fitness ve Pilates Salonu, Seminer ve Toplantı Salonu, Kafeterya, soyunma odaları, hakem odası, yönetici odası, personel odası yer alacak.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada; ”19 spor tesisinin yapımını tamamlamış 13 spor tesisimizin de inşaatına devam etmekteyiz. 2017 yılı sonuna kadar da 4 tesisimizin ihale çalışmalarını tamamlayarak yapımına başlayacağız. Büyükşehir Belediyesi olarak Muğla genelinde başta genç nüfus olmak üzere her yaşta vatandaşımızın spor yapması için spor tesisi yapmaya devam edeceğiz.”