Büyükşehir’den Yaz Spor Okulları Kapanış Şenliği

07.09.2016

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin her yıl geleneksel olarak yaptığı Yaz Spor Kursları kapanış şenliğiyle sona eriyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm, Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından ücretsiz olarak organize edilen yaz spor kursları 9 Eylül 2016 tarihinde yapılacak olan kapanış şenliğiyle bitiyor. Düğerek Sosyal Tesisleri Spor Salonu’nda yapılacak olan Yaz Spor Kursları Kapanış Şenliği 15.00’da başlayacak. Bu yıl üçüncüsü yapılan Yaz Spor Kurslarında Basketbol, Engellilerde Spor, Satranç, Masa Tenisi, Taekwondo, Hentbol, Voleybol, Tenis, Güreş ve Modern Dans branş eğitmenleri eşliğinde 11 spor branşında eğitimler verildi.

Yaz Spor Kursları Kapanış Şenliği Muğla protokolü ve ilçelerde kurslarımıza katılmış olan öğrenciler ve ailelerinin katılımıyla gerçekleştirilecek.