Büyükşehirden Yaza Merhaba Konseri

12.07.2021

Muğla Büyükşehir Belediyesi Oda Orkestrası Muğla’nın Datça ilçesinde Amfi Tiyatroda ‘Yaza Merhaba’ konseri düzenledi. Datça’lılar başta olmak üzere ilçeye tatile gelen vatandaşlar konsere yoğun ilgi gösterdi.

Turizm sezonun başlamışıyla birlikte Muğla’nın ilçelerine yerli ve yabancı turist akını yaşanmaya başladı. Muğla Büyükşehir Belediyesi Oda Orkestrası Muğla’nın Datça ilçesinde yaza merhaba konseri düzenledi. Datça Amfi Tiyatroda düzenlenen yaza merhaba konserine Datça’lılar başta olmak üzere ilçeye tatile gelen vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Orkestrası tarafından verilen ve şefliğini Münif Akalın’ın yaptığı konserlerde orkestra içerisinden seçilen solistlerimiz Ferda Öktem (Viyola sanatçısı), Hakan Mehmet Kayhan (Obua Sanatçısı), Burçak Özkan (Keman Sanatçısı) ve Giray Doğukan Kandemir (Trombon Sanatçısı) solist olarak katıldı. G. P. Teleman Sol Majör Viyola Konçertosu, J. S. Bach Obua ve Keman Konçertosu ve Lars-Erik Larsson Trombon Konçertinosu eserleri seslendirildi.