Büyükşehirden Yeni Öğrenci Yurduna Ulaşım İçin 314 Sefer

08.10.2021

Muğla Büyükşehir Belediyesi faaliyete giren Turgutreis öğrenci yurdu için

6 farklı güzergâhtan günde toplam 314 toplu taşıma seferini öğrencilerin hizmetine sundu.

Muğla’da öğrencilerin barınma sorunu ile ilgili konaklama hizmeti sağlayan Muğla Büyükşehir Belediyesi, öğrencilerinin ulaşım sıkıntısı yaşamaması için harekete geçti. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi toplu taşımada sefer sayılarını artırdı.

Son olarak Kredi Yurtlar Kurumuna bağlı Turgutreis Öğrenci Yurduna 6 farklı güzergâhtan günde toplam 314 toplu taşıma seferi düzenlemesi yapıldı. Büyükşehir Belediyesi öğrencilerin ulaşımlarının kolaylaştırılması maksadıyla KYK ile Menteşe Yapı Kooperatif  Evleri,  Düğerek Mahallesi, Atatürk Stadyumu (şehir merkezi), TOKİ Konutları, Kampüs Yerleşkesi, Yeniköy Kötekli Mahalleleri arasında sefer yapan otobüslerin güzergahlarına yeni öğrenci yurdunu da ekledi. Böylelikle 6 farklı güzergâhtan toplam 314 toplu taşıma seferi öğrencilerin hizmetine sunuldu.