Büyükşehir’den Zumba, Pilates ve Aerobik Kursu

25.01.2016

Muğla Büyükşehir Belediyesi, “Sağlığımız İçin Spor Yapıyoruz” hedefi doğrultusunda kadınların eğlenerek zinde kalmaları için ücretsiz olarak başlattığı zumba, pilates ve aerobik kurslarına kayıtlar devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığının Menteşe İlçesi Düğerek Sosyal Tesisleri Dans Salonunda verilen zumba, pilates ve aerobik kurslarıyla kadınların stres yönetimini öğrenmeleri ve spor yapmayı bir yaşam biçimi haline getirmeleri hedefleniyor. Uzman antrenör eşliğinde Pazartesi ve Çarşamba günleri 16.00 ile 17.00, Salı ve Perşembe günleri de 17.30 ile 18.30 saatleri arasında düzenlenen kurslara kadınlar yoğun ilgi gösteriyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkan V. Ali İnan, “Sağlığımız İçin Spor Yapıyoruz” kapsamında düzenlenen kurslara ve etkinliklere tüm sporseverleri davet etti.