Meclis Canlı

Büyükşehir’e Modern Marangozhane


07.07.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi, 2 Nolu Hizmet Binası içinde daha önce depo olarak kullanılan binayı düzenleyerek modern marangozhane haline getirdi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, 2 nolu hizmet binası içinde depo olarak kullanılan binayı modern araç gereçlerle donatarak belediyenin ihtiyaçları, masa, dolap, kapı, pencere doğramaları, oturma bankları vb. gibi malzemeleri kendisi üretmeye başladı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanı Halis Kabaş, depo olarak kullanılan binanın düzenlenip modern araç gereçler alınarak marangozhane haline getirildiğini, belediyenin bundan sonra bütün ihtiyaçlarını bu tesiste kendi çalışanları tarafından yapılacağını söyledi. Halis Kabaş; “Belediyemizin ihtiyaçları olan masa, dolap, kapı, pencere doğramaları, oturma banklarını üretebileceğimiz marangozhanemizi son teknolojik donanıma sahip CE, TS, EN, TSE standartlarına uygun kenar yapıştırma makinesi, eğri kenar temizleme makinesi, yatay freze makinesi, planya makinesi, tas menteşe delme makinesi, robot makinesi, Çift Bıçaklı Pinomatik Ahşap Köşe Birleştirme Makinesi, Çizicili Daire Testere Makinesi, Kalınlık Makinesi, Şakuli Freze Makinesi, Toz Emme Ünitesi, Şerit Testere Ünitesi, Vidalı Kompresör makinelerini alarak kendi elemanlarımızla üretim yapabilir hale getirdik. Bundan sonra belediyemizin ihtiyaçları kendi çalışanlarımız tarafından modern araç gereçlerle yerine getirilecek.” dedi.