Büyükşehir’in 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Turnuvası Başladı

30.09.2016

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Datça-Cumalı Halı Saha Futbol Turnuvası başladı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm, Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen ve 11 takımın katıldığı turnuva 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na kadar sürecek. 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Datça Cumalı Halı Saha Futbol Turnuvası’nın ilk gününde Datça Belediye Başkanı Gürsel Uçar, Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm, Gençlik ve Spor Dairesi Başkan V. Ali İnan, Muğla Büyükşehir Belediyesi Datça Meclis Üyeleri ve sporseverler katıldı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm, Gençlik ve Spor Dairesi Başkan V. Ali İnan “Amacımız Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin spor faaliyetlerini ‘Hedefimiz 1 Muğla 1’ sloganıyla ilimizin her köşesine taşıyarak gençlerimizin spor yapmalarına olanak sağlamaktır” dedi.