Meclis Canlı

Büyükşehir’in 8 Başarılı Personeli Şube Müdürü Kadrosu’na Atandı


14.01.2016

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan 8 personel görevde yükselme ve mülakat sınavında aldığı başarılı sonuçlar ile Şube Müdürü kadrolarına atandı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin farklı birimlerinde çalışan 8 personel, 04.10.2015 tarihinde gerçekleştirilen görevde yükselme sınavında aldıkları başarılı sonuçlardan sonra 25.11.2015 tarihinde gerçekleştirilen mülakat sınavında da başarılı olarak Şube Müdürü kadrolarına atandı.



Muğla Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Ali Zağlı, 04.07.2009 tarihli ve 27278 sayılı Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren Mahalli İdareler Personelinin Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Esaslarına dair yönetmelik hükümlerine göre İç İşleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü ve Anadolu Üniversitesi arasında yapılan protokol çerçevesinde yapılan sınavda başarılı olan personellerinin Şube Müdürü olarak atamalarının yapıldığını söyledi ve Şube Müdürü olan Muğla Büyükşehir Belediyesi personeline başarılar diledi.

“Mesai Saati Gözetmeden Vatandaşlarımızın Hizmetindeyiz”

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; Muğla’da vatandaşın huzuru, mutluğu için çalışan ve vatandaşla birebir iletişim halinde olan Muğla Büyükşehir Belediyesi personelinin aldığı eğitimler ile daha çok deneyim ve tecrübe kazandığını söyledi ve Görevde Yükselme ve mülakat sınavında başarılı olarak Şube Müdürü olan personellerini kutladı. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Muğla Büyükşehir Belediyesi olarak Muğla gibi geniş ve eşsiz bir coğrafyada vatandaşlarımızın huzuru ve mutluğu için hizmet üretiyoruz. Bütün personelimiz görev ve sorumluluk anlayışı içerisinde birimlerinde yasalardan ve kanunlardan taviz vermeden herkese eşit ve adil şekilde hizmetlerini yerine getirmekte, aldığı eğitimlerle de alanı ile ilgili de her konuya hakim olmakta, deneyim kazanmaktadır. Vatandaş odaklı hizmetlerimizde bütün personelimiz bir halkla ilişkiler uzmanı gibi çalışmakta, sevgi ve güler yüzle hizmet anlayışı ile vatandaşlarımıza yardımcı olmaktadır. Vatandaşlarımızın huzuru ve mutluluğu için çalışan bizler mesai saati gözetmeden vatandaşlarımızın her zaman hizmetindeyiz. Görevde yükselme ve mülakat sınavında başarılı olarak Şube Müdürü olan personelimi kutluyor, yeni görevlerinde başarılar diliyorum.” dedi.