Büyükşehir’in Atletizm Antrenörü Rio Olimpiyatlarında

05.08.2016

Muğla Büyükşehir Belediyesi atletizm antrenörü Can Küçükbilgili Rio Olimpiyatlarına katılacak.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm, Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı’nda atletizm antrenörü Can Küçükbilgili Milli Takım Antrenörü olarak Rio Olimpiyatlarında yer alacak. Atletizm antrenörü Can Küçükbilgili Rio Olimpiyatlarında maraton dalında yarışacak milli atletlerimiz Bekir Karayel ve Ercan Muslu’yu hazırlayacak. Can Küçükbilgili, 05-21 Ağustos 2016 tarihleri arasında Brezilya’nın Rio kentinde yapılacak olan olimpiyatlara Atletizm Federasyonu Başkanlığı’nın özel izniyle katılıyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm, Gençlik ve Spor Dairesi Başkan V. Ali İnan, ‘Atletizm Federasyonu Başkanı Sayın Fatih Çintimar’ın da aralarında bulunduğu 62 kişilik ekiple Rio Olimpiyatlarına katılıp ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğini düşündüğümüz Atletizm Antrenörümüz Can Küçükbilgili’ye başarılar diliyoruz’ dedi.