Büyükşehir’in Bahar Kupası Veteranlar Voleybol Turnuvası Sona Erdi

16.05.2016

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Bahar Kupası Veteranlar Voleybol Turnuvası sona erdi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından her yıl düzenlenen turnuva 14-15 Mayıs 2016 tarihleri arasında Muğla Büyükşehir Belediyesi Düğerek Sosyal Tesislerinde yapıldı. Bahar Kupası Veteranlar Voleybol Turnuvası’na bu yıl Muğla, Marmaris, Datça ve Milas Veteran Voleybol takımları katıldı. İki gün süren turnuva, birbirinden çekişmeli maçlara sahne oldu. Turnuvada, Milas Belediyesi Veteran Takımı birinci, Muğla Büyükşehir Belediyesi Veteran Takımı ikinci, Datça Kent Konseyi Veteran Takımı üçüncü, Marmaris Veteran Takımı ise dördüncü oldu. Turnuva sonunda düzenlenen ödül töreninde dereceye giren takımlara  kupa, sporculara da madalyaları takdim edildi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkan V. Ali İnan, konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Sağlığımız için spor yapıyoruz kapsamında düzenli olarak her hafta Düğerek Sosyal Tesisleri Spor Salonu’nda oynanan voleybol maçlarını turnuva haline getirerek gelenekselleştirdik. Turnuvamıza katılan tüm sporculara teşekkür ediyorum.”