Meclis Canlı

Büyükşehir’in Ev Sahipliğinde Aydın Doğan Uluslararası Karikatür Yarışması Sergisi


25.04.2016



32. Aydın Doğan Uluslararası Karikatür Yarışma Sergisi Muğla Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde açıldı.



Muğla Büyükşehir Belediyesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde açılan sergiye, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Alban, Aydın Doğan Vakfı Koordinatörü İlhan Artar ve çok sayıda vatandaş katıldı.



Aydın Doğan Vakfı Koordinatörü İlhan Artar, İstanbul, Adana ve Eskişehir’den sonra Muğla’da karikatür yarışmasında ödül alan ve sergilenmeye değer görülen karikatürleri sanatseverlerle buluşturduklarını söyledi. Artar; “Bütün dünyadan karikatür sanatçılarını bir araya getirdiğimiz 32. Aydın Doğan Uluslararası Karikatür Yarışması sergisini bir kez daha Muğla’da açmaktan gurur duyuyoruz. Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne sergimize ev sahipliği yaptığı için çok teşekkür ediyorum.” dedi.



Bu yıl 66 ülkeden 787 sanatçı ve 2.289 karikatüre ev sahipliği yapan 32. Aydın Doğan Uluslararası Karikatür Yarışması sergisi, Muğla Büyükşehir Belediyesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde 2 Mayıs tarihine kadar sanatseverler için açık kalacak.