Meclis Canlı

Büyükşehir’in Ev Sahipliğinde Salsa Dans Yarışması


19.04.2016



Muğla Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü organizatörlüğünde Türkiye Dans Federasyonunun düzenlediği Kulüplerarası Türkiye Salsa Dans Yarışması’nın 4. Etabı Marmaris’te yapıldı.



16 Nisan 2016 Cumartesi günü Marmaris Amiral Orhan Aydın Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Salsa Kulüplerarası Dans Yarışması’nda 336 dansçı katıldı. Toplamda 11 kategoride yapılan yarışmada Muğla Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Dansçılarından Kartal İn ve Ayça İn Yetişkinler 2 C Kategorisinde, Alexander Sezai Güven ve Tuğçe Ayaz ise Yetişkinler B Kategorisinde 1. oldular. Yarışma sonrası dereceye giren dansçılara kupa ve madalyaları yapılan ödül töreniyle verildi.



Muğla Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Ünsal, konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Başarılı geçen organizasyon sonrası yarışmaya katılan dansçılar ve Dans Federasyonu Başkanı Tolgahan Çinkitaş memnuniyetlerini dile getirdiler. Spor Kulübümüzün sporcularının da katıldığı ve iki senedir gerçekleştirilen bu organizasyonu geleneksel hale getirip seneye tekrar ilimizde yapmayı planlıyoruz. Yarışmaya katılan tüm dansçılara ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”