Meclis Canlı

Büyükşehir’in Ev Sahipliğinde Uluslararası Çalıştay


16.02.2016



Muğla Büyükşehir Belediyesi 17 Avrupa ülkesinden 22 davetlinin katılacağı Uluslararası NowWeMove (Şimdi Hareket Zamanı) Projesi çalıştayına ev sahipliği yapacak. 

 20 Şubat 2016 ‘da Muğla Büyükşehir Belediyesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek Çalıştay, Muğla Büyükşehir Belediyesi Spor ve Kültür etkinlikleri sunumu ile başlayarak NowWeMove Direktörü Laska Nenova’nın Kampanya sunumu, ISCA Başkanı Mogen Kirkeby’nin NowWeMove’un Avrupa boyutu değerlendirmesi, NowWeMove Ulusal Koordinatörü Feridun Ekmekçi’nin konuşması ve katılımcı ülke temsilcilerinin MoveWeek potansiyel proje görüşmeleri ile sona erecek.

Uluslararası Spor ve Kültür Birliği (ISCA) yöneticileri ve NowWeMove kampanyası Ulusal Koordinatörlerinin katılımıyla gerçekleştirilecek olan çalıştayda MoveWeek Avrupa Hareket Haftası kapsamında organize edebilecek etkinliklerin gerçekleştirilmesi, üretebilecek projelerin belirlenmesi ve proje üretmek isteyen kurumsal yapıların bir araya getirilmesi hedefleniyor. Avrupa’nın en geniş ölçekli, sağlıklı yaşamı ve halk tabanına yayılmış sportif ve kültürel etkinlikleri destekleyen proje Avrupa ülkelerinde Ulusal MoveWeek koordinatörleri ile yerel, bölgesel ve ulusal paydaşlarla sürdürülüyor. Muğla Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde yapılacak çalıştayda sunumlar için İngilizce - Türkçe çeviri yapılacak.