Büyükşehir’in güreşçilerinin er meydanı başarısı

02.11.2018

Muğla Büyükşehir Belediyesi Güreş Takımı sekiz ilde katıldıkları on altı yağlı güreş müsabakasından 56 derece 34 madalya ile döndü.

2018 yılında Nisan-Ekim ayları arasındaki yağlı güreş sezonunda sporcular Güreş Antrenörü Yüksel Topçu eşliğinde tarihi Edirne Kırkpınar Yağlı Güreşleri başta olmak üzere Antalya Finike, Kumluca, Konyaaltı, Aksu, Denizli Kale, Beyağaç, Çameli, Isparta Belediyesi, Uluborlu, Sakarya Akyazı, Düzce Karadere, İzmir Aliağa, Muğla Köyceğiz, Kavaklıdere, Seki, Ortaca Yağlı Güreş müsabakalarına katılarak ter döktü.

Sporculardan Ozan Kıl bu yıl 657’ncisi düzenlenen tarihi Edirne Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde tozkoparan da üçüncü oldu. Sporcular müsabakalardan 34 madalya 56 derece ile dönerek büyük başarı elde etti.