Büyükşehir’in Hareketlilik Haftası Etkinlikleri Başladı

26.05.2016

Muğla Büyükşehir Belediyesi MoveWeek Avrupa Hareket Haftası kapsamında organize ettiği etkinlikler başladı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen etkinlikler Müzikli Taekwondo Gösterisi ve Bayanlarla Müzik Eşliğinde Sporla başladı. Sportif ve fiziksel aktivitelere düzenli katılım ile aktif olmanın yararlarını gösteren ve Avrupa çapında her yıl uygulanan etkinliklere Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı 9 farklı etkinlikle destek olacak. Menteşe ilçesi Düğerek Sosyal Tesisleri ve Spor Salonu’nda 21 Mayıs 2016’da “Müzikli Taekwondo Gösterisi” ve “Bayanlarla Müzik Eşliğinde Spor” etkinlikleriyle başlayan Hareketlilik Haftası, Düğerek Sosyal Tesisleri ve Spor Salonu’nda 25 Mayıs 2016’da Masa Tenisi (Top Savaşı), 26 Mayıs 2016’da Satranç (Simultane Gösteri Maçı), Datça İlçesi Cumalı Mahallesi’nde 27 Mayıs 2016’da Herkes İçin Spor (Eşini de Al Haydi Maça), Açık Alan Sosyal Tesisleri’nde 28 Mayıs 2016’da Tenis ve Düğerek Sosyal Tesisleri ve Spor Salonu’nda 29 Mayıs 2016’da Voleybol(Mini Voleybol) etkinlikleri ile devam edecek.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkan V. Ali İnan, “Avrupa ile aynı anda spor etkinlikleri düzenleyip ilimizde farkındalık yaratarak Büyükşehir Belediyemizin faaliyetlerine katılımı arttırmayı hedeflemekteyiz ”dedi.