Meclis Canlı

Büyükşehir’in Hizmetleri Seydikemer’de Anlatıldı


24.05.2016



Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, evde bakım hizmetleri, sosyal hizmetler, sivrisinek ve diğer haşerelerle mücadele konusunda yapılan çalışmalar hakkında vatandaşları bilgilendirdi.



Seydikemer İlçesi İncirköy, Arsa, Kargı Mahallelerinde düzenlenen bilgilendirme toplantılarına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Fethiye-Seydikemer birimi tarafından vatandaşlara, sivrisinek ve karasinek ile mücadelenin halk sağlığı açısından önemi ve açık ve hava alan foseptiklerin kurallarına göre kapatılması konusunda bilgiler verildi. Ayrıca, evde bakım, hasta nakil, paylaşarak sevindir ve sosyal hizmetler alanında yapılan çalışmalar hakkında da vatandaşlara bilgi verildi ve görüş alışverişinde bulunuldu. Seydikemer’de düzenlenen toplantılara CHP Seydikemer İlçe Başkanı Nalan Büyükçoban ve çok sayıda muhtar katıldı.



Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Hacı Koç, Büyükşehir Belediyesi olarak sağlık ve sosyal hizmetler alanında bir çok çalışma yaptıklarını ve bu çalışmaları vatandaşlara anlatarak karşılıklı görüş alışverişinde bulunduklarını söyledi. Koç; “ Seydikemer ilçemizde farklı mahallelerde düzenlediğimiz bilgilendirme toplantılarımıza vatandaşlarımız yoğun ilgi gösteriyor. Oldukça faydalı geçtiğini düşündüğümüz toplantılarda vatandaşlarımızla bir araya gelerek yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veriyor ve vatandaşlarımızın sorularını cevaplıyoruz. Bilgilendirme toplantılarımızı diğer ilçelerimizde de düzenleyeceğiz.”