Meclis Canlı

Büyükşehir’in İlçelere Yatırımı Sürüyor


16.11.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı tarafından geçtiğimiz günlerde araç filosuna kazandırılan yeni itfaiye araçlarının İlçe Grup Amirliklerine dağıtımı gerçekleştirildi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı tarafından olası yangın ve doğal afet gibi olaylara daha hızlı ve etkin müdahale için alımı gerçekleştirilen yeni itfaiye araçlarının ihtiyacı olan İlçe Grup Amirliklerine dağıtımı yapıldı. 13 Grup Amirliği ve 27 İstasyonda kullanılmak üzere araç filosuna kazandırılan 6 adet 3 tonluk su ve 150 litre köpük kapasiteli dar alan İtfaiye arazözü, 2 adet 2 ton su kapasiteli, 150 litre köpük kapasiteli 28 metre merdivenli İtfaiye arazözü İlçe Grup Amirliklerine teslim edildi.



Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Raşit Çöl, konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Muğla gibi geniş bir coğrafyada 40 ayrı noktadan vatandaşlarımızın 7/24  güvende olmaları için hizmet veriyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak olası yangın ve doğal afet olaylarına daha etkin ve hızlı müdahale etmek için araç filomuza kazandırdığımız yeni itfaiye araçlarının ihtiyacı olan İlçe Grup Amirliklerimize dağıtımını gerçekleştirdik. Yeni araçlarımız farklı özellikleriyle olaylara anında müdahale etmemizi sağlıyor. Vatandaşlarımızın güvenliği, huzuru için kullanılacak yeni itfaiye araçlarımız Muğlamıza hayırlı olsun."