Meclis Canlı

Büyükşehir’in Kurum ve Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Turnuvası Sona Erdi


09.03.2016



Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl ikincisini düzenlediği Kurum ve Kuruluşlar arası Masa Tenisi Turnuvası sona erdi. 



Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı Düğerek Sosyal Tesislerinde düzenlenen Masa Tenisi turnuvasına il genelinden 18 kurumdan 23 takım katıldı. Kurum ve kuruluşlar arası sosyal ilişkilerin kurulması ve geliştirilmesi hedefiyle düzenlenen turnuva birbirinden çekişmeli maçlara sahne oldu. Turnuva sonunda, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi birinci, Bodrum Delfi Otel ikinci, Muğla Çevre Ve Şehircilik İl Müdürlüğü üçüncü, Bodrum Turgutreis Toplum Sağlığı Merkezi ise dördüncü oldu.



Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkan V. Ali İnan, turnuva ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Düzenlediğimiz masa tenisi turnuvamıza katılan tüm takımlara çok teşekkür ediyorum. Son derece keyifli ve çekişmeli maçlara sahne olan turnuvamızın Muğla il genelindeki kurum ve kuruluşlar arası ilişkilerin güçlenmesine katkı sağladığını düşünüyorum. Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz turnuvamızı önümüzdeki yıllarda da yapmayı planlıyoruz.”