Büyükşehir’in masa tenisçileri bölge birincisi oldu

12.11.2018

Muğla Büyükşehir Belediyesi Masa Tenisi takımımız Balıkesir’de gerçekleştirilen Ege Bölgesi Küçükler Bölge Takım Yarışmalarından birincilikle döndü.

Masa Tenisi Federasyonu tarafından 3-4 Kasım 2018 tarihlerinde düzenlenen ve 63 takımın mücadele ettiği yarışmada Kızlar A takımımız birinci, Kızlar B takımımız ikinci, Erkekler A takımımız dördüncü ve Erkekler B takımımız beşinci oldu.

Muğla’da gerçekleştirilen Masa Tenisi Küçükler ve Yıldızlar İl Birinciliği Müsabakalarında elde ettikleri dört birincilikle Bölge Takım Yarışmalarına katılan sporcularımız bölgede de birinci olarak ilimizi en iyi şekildi temsil ettiler.

Muğla Büyükşehir Belediyesi sporcuları aldıkları başarılı sonuçlarla Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.