Meclis Canlı

Büyükşehir’in Minik Voleybolcuları Türkiye Altıncısı Oldu


19.06.2017

Muğla Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Mini-Voleybol takımı 11-18 Haziran tarihleri arasında Bursa’da oynanan ve 32 takımın mücadele ettiği Türkiye Minikler Alt Yapı Türkiye Birinciliği Finallerinde Galatasaray takımını 3-1’lik skorla mağlup ederek Türkiye altıncısı oldu.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Minik Voleybol Kız Takımı 30 takımın katılımıyla Menteşe Spor Salonu'nda başlayan Mini-Voleybol Ligi Muğla İl Birinciliği Müsabakalarında şampiyon olup 25-28 Mayıs 2017 tarihleri arasında Aydın, Denizli, Muğla ve Antalya takımlarının mücadele ettiği Grup Birinciliği müsabakalarında da grubunda şampiyonu olarak finale yükseldi ve Minikler Alt Yapı Türkiye Birinciliği finallerinde altıncı olarak sezonu tamamladı.

Muğla Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada; “ Büyükşehir Belediyesi’nin 2014 yılında Yaz Spor Kurslarıyla voleybol alt yapı branşında eğitim alan 2005 doğumlu sporcuların 3 yıllık sürede gösterdikleri başarılı performansla 2017 yılında Türkiye çapında önemli bir başarı elde etti. Bu başarı alt yapıya önem verildiği takdirde hedeflenen noktaya ulaşılacağının en büyük göstergesi oldu. Minik Voleybol Kız Takımı finallerde mücadele ettiği güçlü takımları yenerek Türkiye altıncısı olarak ilimizi en iyi şekilde temsil etti. Sporculara ve antrenörlerine göstermiş oldukları başarıdan dolayı teşekkür ediyoruz” ifadeleri yer aldı.